Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2009 13:58 - BG грешките на червения килим
Автор: shoesaremyweakness Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1408 Коментари: 0 Гласове:
3



Случайно попаднах на тази статия и не се сдържах да не я споделя :)
image  

След като написахме какви са основните грешки, които холивудските звезди допускат на червения килим, дойде време да видим какви грешки допускат и родните звезди.

Достигнахме до извода, че не се различават много, освен че звездите в Холивуд допускат тези грешки само на червения килим, а доста от родните звезди ги правят и в ежедневието.

Много плът на показ


image


Доста често срещано явление при родните звезди. По принцип нямаме нищо против плътта на показ, особено, когато тялото ти го позволява. Е да, но това се отнася за плажовете, морските ни курорти и почивните дни. Когато една родна звезда е на участие, на премиера, на червения килим или в публичното пространство, тя не може да си позволи да изглежда нелепо.
 

Oversize maxi бюст


image


По принцип това трудно може да попадне в класация за грешки, но е нужно да отбележим, че повечето родни звезди прекаляват с пластичните операции, особено що се отнася до бюстовете. САЩ, една огромна страна има само няколко звезди с огромни силиконови бюстове, като най-известни са Памела Андерсън и Лоло Ферари. Но на тях им е позволено, първо - защото са съразмерни, и второ - защото са само две на многомилионна държава. В България, малка страна, с малко звезди, 80% от родните известни личности са с твърде големи бюстове, което по принцип е въпрос на личен избор и естетическо усещане. И все пак, мили родни звезди, когато си правите пластични операции, се съобразявайте с фигурата си и не правете неща, които не са съразмерни с тялото ви.


Тесни дрехи


image


Или сред родните звезди има нова мода на тесните дрехи, или просто не печелят достатъчно и нямат пари за нови дрехи с техния размер. Сред родния хайлайф все по-често се забелязва тенденцията за тесни дрехи, поли и още по-тесни бюстиета, които позволяват на формите да „изкачат”. Не само на бюста, но и на паласките.


Твърде много щампи, десени, материи



image


Лято е и ярките цветове са предпочитани от хората, но пък родните звезди прекаляват в манията си да са интересни. То не са щампи, то не са дантели, не са ресни. Повечето или нямат стилисти, или стилистите им не струват. Нямаше ли кой да им каже на тия хора какво, къде и кога да носят. Не че имаме нещо против леопардовите щампи, но когато са допълнени с дантели, ресни и три рози за разкош, откровено казано сме притеснени.


Лош подбор на аксесоари, спрямо рокля, прическа и т.н.


image


Родните звезди често допускат грешката да изберат неподходящи аксесоари спрямо тоалета си. Най-често това се случва на дамите с дълги вечерни рокли и огромните ежедневни чанти. Никъде по света не сме виждали такова чудо, но ето, че в нашата страна всичко е възможно. Мили родни звезди, ако четете това, запомнете, че на коктейл се ходи с малка чанта и обувките с 15-сантиметрови токове са подходящи само за снимки.


Липса на стил и естетически усет


image


Като цяло с това можем да обобщим всички грешки, които родните звезди допускат. Не че искаме да обидим някого, но за съжаление повечето ни родни звезди нямат вкус. В манията си да бъдат забелязани, интересни, харесани, обсъждани, те прекаляват в избора си на облекло, правят недопустими грешки спрямо външния си вид, и ние оставаме с впечатление, че родните звезди нямат вкус и усещане за красиво. Нещо, което всеки човек трябва да притежава в себе си, нещо, което се възпитава. Но не това е най-страшното. Все пак има хора, които можеш да наемеш и да ти помагат в избора на облекло. Най-страшното е, че родните звезди си вярват и мислят, че са изключително модерни и стилни. Което не винаги е така.
 




Тагове:   камелия,   килим,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shoesaremyweakness
Категория: Хоби
Прочетен: 2047965
Постинги: 116
Коментари: 815
Гласове: 576
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930